keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Blogihaastetta, liljan kukkia ja vauvakortteja

Tämä syksy on hurahtanut ihan järettömällä vauhdilla. Osasyynsä siihen on varmastikin loppukesästä aloittamamme omakotitalon rakennus -projekti, joka vie kaiken ajan, joka jää yli töissä käymisen ja nukkumisen jälkeen. Olemma painaneet aika kovalla tahdilla raksalla ja sen kyllä huomaa. Kotityöt ovat jääneet ihan rempalleen ja kämppä on kuin myrskyn jäljiltä. :=)) Noh, ehkä se onni ja autuus odottaa siellä uudessa kodissa...?? Toivottavasti.

Palmun alta -blogissa sain ystävältäni blogihaasteen, johon ajattelin vastata pikimmiten. Eli tässä siihen vastauksia:
Lempinumero: Höh... Heti alkuun vaikea kysymys... En osaa sanoa... :=))
Alkoholiton lempijuoma: ehdottomasti MAITO!!!
Lempieläin: Kissa
Facebook vai Twitter: Facebook, en ole Twitteriin edes tutustunut
Intohimoni: Valokuvaus ja askartelu. Niin ja käsilaukut ja kultakorut :=)
Suosikkiviikonpäiväni: Lauantai. Työviikko on takana ja yksi vapaapäivä vielä edessä
Suosikkikukka: Liljat. Ne ovat niin kauniita eri värisine vaihtoehtoineen.



Viimeisen kysymyksen kunniaksi laitetaanpas tähän kotipihan liljoista muutama foto, joita olen viime kesinä napsinut samalla kun olen ihaillut niiden väriloistoa. Niin tai siis tällä hetkellähän se on jo ex-kotipiha, sillä möimme vanhan kotimme samalla kun aloitimme uuden rakentamisen. Näistä kukista tosin pääsen nauttimaan jatkossakin, koska talon uudet omistajat ovat lähisukulaisiamme. :=)







Kaiken raksakiireiden keskellä ehdittiin sentään juhlimaan vanhan koulukaverini esikoista. Uusi tulokas oli suomalais-egyptiläinen, joten juhlimme nimeämisjuhlaa kastejuhlan sijaan. Pienelle pojalle tein tällaisen onnittelukortin:
Kansi

Sisäsivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti