maanantai 16. tammikuuta 2012

Olipa kerran häät...


Olin kuvaamassa joulukuussa erään tuttavapariskunnan häitä. Kirkko, jossa vihkitoimitus suoritettiin, olikin lähestulkoon kuvaajan painajainen: Aivan liian vähän valoa ja se vähäinenkin valo tuli ihan ihme suunnista! Jos oli jännitstä ilmassa itse hääparilla, niin oli sitä myös kameran takana, sillä vihkiminenhän on aikas niinku  ainutkertainen tilanne eikä siitä saa uusintaa! Vaikka mieli tekis, niin ei voi huutaa vihkiseremonia päätteeksi, et "Hei, ottakaapa uusiks, ku en ihan saanu sellasta fotoa ku aattelin...!" :=))

Mutta tässä muutama fiiliskuva näytille myös teille blogin lukijat! Hääparin henkilöllisyyden salaamiseksi, jätän ikäväksenne tästä pois kaikki ne kuvat, joissa hääparin kasvot näkyvät selkeämmin... :=)


Seremoniaa odotellessa

AlttarillaThe Bride


2 kommenttia:

 1. Voin kertoa että nämä ja facesta näkemäni kuvat on aivan mahtavia!!! Me saatiin kaks viikkoa sitten omat hääkuvat jotka otti "ammattilainen" ja aloin ihan oikeasti itkemään kun näin ne. Ne oli tosi huonolaatuisia, taiteellista silmää ei pätkääkään ja varsinaista hääpotrettia varten oli kokonaista 8kpl vaihtoehtoja (muut oli kuvia seremoniasta tai vieraista). Kaiken huipuksi saamissamme printeissä, kolmessa suurennoksessa sulhasella oli silmät kiinni. Että voit rinta rottingilla ottaa lisää kuvia... nämä sun kuvat on tosi hienoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei oo totta! Niin ainutlaatuinen hetki ja kuvaaja "pilaa" sen... Todella surullista! :=(
   Mutta kiitos kehuista, kannustaa jatkamaan eteenpäin! <3

   Poista