keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Maailmanluokan artistien keikkaa pukkaa


Viime ja tämä viikko on ollut kyllä kummallinen. Ja kummallinen siis siksi, että arkisen aherruksen kalenteriini tupsahti yhtäkkiä useampi "meno" ja merkintä aivan lyhyen ajan sisällä. Viime viikon lopulla päätimme eri paikkakunnilla asuvien ystävieni kanssa ottaa irtioton arjesta lähteä maaliskuun alussa viikonloppu-lomalle Liettuaan! Idea tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta ja porukka oli heti valmiina ja seuraavana päivänä meillä olikin jo lennot varattu! Maaliskuun ensimmäisenä perjantaina suuntaamme siisi kohti Liettuaa, Kaunasin kaupunkia. Kamera odottaa jo melkein ovensuussa että päästään matkaan! :=) Sitä ennen kuitenkin vietetään talviloma Ylläksen tunturimaisemissa moottorikelkkaillen.

Toinen mielenkiintoinen ja yllättävä käänne tapahtui tämän viikon aikana live-keikka rintamalla. Nimittäin maanantaina sain tietää että minulle(kin) on varattu liput METALLICAn Suomen kesäkuiselle keikalle! HUI!! :=)) Avopuolisoni on pitkäaikainen Metallica-fani ja käynyt heidän keikoillaan Eurooppaa myöten. Ja hän on tietenkin kovasti kehunut kuinka hieno ja huikea meininki keikoilla on. Hän lupasi minulle aikoinaan, että seuraavan kerran kun Metallica tulee Suomeen, niin hän ottaa minut mukaan ja nyt se sitten tulee Suomeen ja niin... Nyt sitä sitten tosissaan meikäläinenkin menee katsomaan Metallicaa! Mielenkiinnolla odotan tuota paljon kehuttua kokemusta... :=))

Toinen positiivisessa mielessä "veret seisauttava" keikka-uutinen tuli heti 2 päivää Metallican konserttilippu -uutisen jälkeen... Nimittäin elämäni suurin iki-idoli MADONNA saapuu uudestaan Suomeen elokuussa!!!! Päätös oli välittämästi selvä: PAKKO SAADA LIPUT!! Ikävä uutinen tosin on se, että tällä kertaa keikkalippuja tulee myyntiin noin puolet vähemmän kuin Madonnan edelliselle Suomen keikalle vuonna 2009. Eli taistelu lipuista tulee todnäk olemaan todella "verinen"... :=)

Toivotaan, että tällä kertaa Lippupalvelu on varautunut Madonnan keikkalippujen myyntiin paremmin kuin viime kerralla v.2009... Nimittäin silloin sekä nettilinja että puhelinlinjat ruuhkautuivat ja tukkeutuivat totaalisest ja lipunostajien puhelut kytkeytyivät ihan päin seiniä! Minäkin yritin päästä linjoille läpi yhtäaikaa sekä netin kautta että kahdella eri puhelimella ja ne muutamat kerrat kun puhelu vihdoinkin yhdistyi johonkin, niin linjan toisessa päässä olikin toinen ASIAKAS!!! :=D Lähes 2 tunnin painajaismaisen yrityksen jälkeen pääsin vihdoin läpi lippupalvelun ihmiselle, vain kuullakseni että liput olivat loppuunmyyty... :=((

Pettymys oli luonnollisestikin suuri, mutta epäonni (etten siis saanut niitä lippuja Suomen keikalle) kääntyikin lopulta voitokseni! Nimittäin pari viikkoa sen jälkeen sain tiedon, että Madonna konsertoi paria päivää ennen Suomen keikkaansa Tallinnassa. Ja hups-heijakkaa! Sinnehän me sitten mieheni kanssa saatiinkin liput ja vieläpä melko kivuttomasti! :=)) Eikä siinä vielä kaikki: Itse keikkapaikka Tallinnassa oli tuhat kertaa parempi kuin Jätkäsaaren tasamaa. Nimittäin Tallinnan Laululavalla yleisö oli rinteessä, joten joka ikinen katsoja näki kaiken kuin "aitiopaikalta". Madonnan Tallinnan keikka oli niin hieno show, että se on PAKKO nähdä uudestaan! Ja nyt onneksi Suomen keikka on Olympiastadionilla, joten tällaisellä pätkälläkin on toivoa nähdä jotain! :=)

Madonna 4.8.2009 Tallinnassa.
Kuva otettu pokkarikameralla, joten kuvanlaadussa ei kyllä parane kehuskella... :=))
Mutta ei auttanut: Järjestelmäkameroiden vienti alueelle oli ehdottomasti kiellettyä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti