tiistai 4. syyskuuta 2012

Kesä- ja syysväsymystä??

Blogissa on ollut minun puoleltani viime aikoina niin hiljaista, että ihan hävettää myöntää se... :=(
Kiirettä on pitänyt monessakin mielessä, mainittakoon niistä nyt suurimpina kiireen aiheuttajina omakotitalomme myynti ja muutto siitä vuokra-asuntoon uuden talon rakennus-projektin ajaksi. Herranjestas mikä homma olikaan muuttaa 3.krs:sta omakotitalosta 8½ vuoden asumisen jälkeen! Kukahan sitä tavaraa sinne lie kantanut vuosien mittaan...?? ;=))

Toisaalta oli mukava muuttaa uuteen, erilaiseen asuntoon, mutta jostain syystä vuokrakämpän sisustaminen ei ole juurikaan kiinnostanut jostain (todella) ihmeen systä. Pieni pintaremppa tehtiin juuri ennen muuttoa vuokraisännän luvalla ja olohuoneen yksi seinä tapetoitiin. Muutoin pääkoppa on tyhjä ideoista ja koska osa tavaroistakin on edelleen muuttolaatikoissa, sekin tympäsee.

Mutta josko se tästä iloksi muuttuu... Positiivista ainakin on se, että nyt kun suurin osa ihmisistä ovat pikkuhiljaa palanneet kesälomiltaan takaisin työpaikoilleen, niin minä vasta aloitin! Toinen päivä kesälomaa on takana ja hulppeat 4 vkoa edessä!! :=))

Ennen kesälomaa olin ystäväni häissä ja askartelin morsiusparille tällaisen kirjakortin, jonka teko-ohjeet laitan tänne blogiin tässä lähiaikoina:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti