sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Shoppailua joulun alla...

Perjantaina sain nauttia harvinaista herkkua: Vapaapäivä arkena! Päivätyötä tekevälle sellainen ei osu kovin montaa kertaa vuodessa. Kurvailin ristiin rastiin kaupungilla hoitamassa omia asioita, kuten mm. auton öljynvaihtoa jne... Tärkeiden asioiden lomassa ehti toki vähän nauttiakin ja käydä kaupoilla. Pentikillä en ollut käynyt aikoihin ja olihan siellä taas kaikenlaista ihanaa tavaraa. Maltoin kuitenkin mieleni ja päätin mennä sinne uudestaan alennusmyyntien aikaan.

Kodin Terrasta löysin aivan kertakaikkisen ihanan valopuun! Olin nähnyt sellaisesta kuvan jossain aikaisemminkin ja nyt kun se osui kohdalle ihan livenä, niin pakkohan se oli ostaa. Se oli modernin kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Lisäksi se on sellainen, jota voi pitää esillä vielä joulun jälkeenkin ja jopa kesälläkin ihan vain koristeena, sillä siinä on irroitettava sähköjohto (plus tarvittaessa toimii paristoilla). Eikä hintakaan ollut mikään älytön (vajaat 15€).

Mutta satuinpas siinä ihastuksen tohinassa nappaamaan sitten kaupan hyllystä "väärän" paketin ja kotona illalla kun aloin innoissani laatikkoa avaamaan, niin siellä olikin väärän värinen valopuu: Olin ostavinani valkoisen, mutta sainkin puun värisen, joten ei muuta kuin seuraavana päivänä vaihtamaan. :=)
"Väärä" puu... Ihan kaunis tämäkin, mutta itse pidän enemmän tuosta valkoisesta puusta.
Tässä puunvärisessä versiossa oli kyllä kauniit nuo reunat, jotka oli tumman ruskeat.


Mutta siis nyt olohuoneen sivupöydällä komeilee kaunis talvinen valkoinen valopuu.
Valkoinen valopuu ilman valoa.
Ainut huono puoli tässä on se, että sähköjohto tulee ikävästi sivulle, miksei se voisi tulla takaa...??
Periaatteessa puun kyllä pystyisi irroittamaan ja kääntämään, mutta katsotaan jaksanko alkaa värkkäämään... :=)
Valopuussa valot päällä :=)

Kaupungilla kurvaillessani, Itellakin sattui sopivasti ilmoittamaan tekstiviestillä, että Jotexilta tilaamani uusi matto olisi noudettavissa, joten sekin pääsi heti jouluvalmistelujen kanssa olohuonetta koristamaan.


Olohuone ja uusi matto :=)

Uusi matto on tällaista hohtavaa materiaalia... bling bling... ;=))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti