keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kameratarvikkeita

Ystäväni oli löytänyt netistä dealextreme. com -sivuston, josta ovat tilanneet kaikkea pientä, kivaa kamera-sälää. Hinnat siellä ovat aivan uskomattoman edulliset ja valikoima laaja. Toki pitänee muistaa, että hinta ja laatu kulkevat aina käsi kädessä, mutta uskoisin että siellä myytävät pienet, käytännön apuvälineet ovat varsin ok tuotteita ja palvelevat tarkoitustaan suhteessa hintaansa nähden.

Itse ajattelin tilata sieltä mm. objektiiveille alla näkyviä suojapusseja, jokaiselle objektiiville oman kokoisensa. Pussukassa on kätevä kiinnityslenkki, jolla sen voi napsauttaa kiinni esim. farkkujen vyölenkkiin! Tarpeellinen apuväline, jota olisin tarvinnut jo aikaa sitten ainakin ziljoona kertaa! :=) Kuvitteleppa tilanne, jossa olet ottamassa vaikka vain paria fotoa jossain "äkkiä", mutta haluat napata ne 2:lla eri objektiivilla. Kätevä apuväline, ettei tarvisi koko varustelaukkua raahata mukana taikka miettiä mistä saisi kolmannen käden itselleen avuksi...!!! :=)


Ai niin ja toinen ihan MUST juttu on tämä, myöskin ziljoona kertaa kaivattu vekotin: Narulla varustettu linssin suoja! Hitsi kuinka monta kertaa sitä onkaan miettinyt et "mihinkäs mä sen laitoinkaan..??" Tässä hankintalistalla oleva (meille harvapäille suunniteltu) linssinsuojus:

Lisäksi suunnittelin hankkivani sieltä samalla myöskin mm. navigaattorille kovakantisen suoja-/säilytyskotelon. Valikoimassa näkyy löytyvän monen eri kokoisia ja värisiä... Ja mikä parasta tietenkin: Löytyy myös paljon "naisten kuoseja"... :=)) Itse ajattelin tilata tällaisen, joko pinkkinä tai harmaanvalkoisena!
Tuotteet toimitetaan ilmeisesti ihan suht nopsaan, joten ei muuta kuin shoppailemaan! Käykäähän tutustumassa linkkiin! :=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti