sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Tuunausta

Aika ajoin iskee vimma tuunata jotain vanhoja esineitä, huonekaluja tms. Tällä kertaa tuunauksen kohteiksi pääsivät (tai joutuivat) vanha tamminen kirjoituspöytä sekä vanha miniatyyri-seinäkaappi.

Pöydän ostin todella edullisesti eräältä paikalliselta vanhan tavaran myyjältä. Ikäisekseen pöytä oli ihan hyvässä kunnossa alkuperäisine vetimineen, mutta kansilevy oli kyllä jossain vuosikymmenten saatossa vaihtunut mauttomaksi vanerin palaseksi... :=( Nooh, ei se mitään, sillä meikäläinen päätti "tuhota tämän kansallisaarteen lopullisesti" ja käsitellä se shabby chic -tyyliin valkoiseksi.

Tamminen kirjoituspöytä ENNEN tuunausta :=)

Ja tuunauksen jälkeen :=)

Kansilevy, joka tosiaan oli vaihtunut vuosikymmenten varrella,  oli aika karseessa kunnossa

Aitoa rappioromanttista hand made maalausjälkeä by myself... :=))

 Seinäkaapin ostin hyvän ystäväni sisustusliikkeestä. Kaappi oli alunperin vaaleanvihreä, mutta kaapissa olivat jo valmiina nuo ihastuttavat miniatyyri parfyymit. Joku on tehnyt ison työn kerätessään tuollaisen kokoelman merkki-parfyymien minipulloja. Minä päätin hieman freesata kulahtaneen näköistä kaappia ja tehdä siitä arvoisensa näköisen maalaamalla sen mustaksi hopeisine koristekuvioineen. Ikäväkseni huomasin vasta maalattuani kaapin, että olisi pitänyt ottaa se "ennen" kuva... :=)

Parfyymikaapista löytyy mm. näitä laatutuoksuja: Burberryn Classic, Lancomen Poeme, Chanelin Chanel 5, Diorin Jádore, Miss Dior sekä Diorling, Cacharelin Lou Lou, Nina Riccin L´Air Du Temps sekä Coeur Joie, Guy Larochen Fidji, Calvin Kleinin One, Salvador Dalin Dalissime, Ralph Laurenin Lauren, Yves Saint Laurentin Y sekä monta muuta tuttua laatunimeä.
Parfyymikaapin uusi ilme :=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti